spalis 24, 2018 1 min read

Teabrewer Arbatos Advento Kalendorius - tikriems arbatos mylėtojams!

Mėgstantieji TIK arbatą – mes JUS IŠGIRDOME ir įvykdėme Jūsų prašymą sukurti Arbatos Advento Kalendorių! Tad nenustygstame vietoje laukdami didžiųjų švenčių ir galėdami nudžiuginti arbatos mylėtojus!

Šventiškai iliustruotoje Arbatos Advento Kalendoriaus dėžėje slypi 25 skirtingų rūšių Premium kokybės stambialapės organinės Teabrewer arbatos pakeliai, laimėję ne vieną tarptautinį apdovanojimą dėl ypatingo skonio. Galima jais mėgautis vienam arba pasidalinti su kitais, nes iš vieno pakelio užsiplikysite net 2-6 puodelius arbatos!

Dėl inovatyvios technologijos Teabrewer arbatas patogu gerti kad ir kur bekeliautumėte, nes Jums tereikia karšto vandens! Tai ne tik skani arbata, bet ir patirtis, kuri kasdien nuo pat gruodžio 1-osios iki Kalėdų nustebins naujais skoniais ir ypatingais aromatais!

Nuo šiol Kalėdų laukimas gali būti skaičiuojamas arbatos pakeliais!

Tai puiki dovana Jūsų artimiesiems, draugams ar verslo partneriams! Nustebinkite juos padovanodami Kalėdų laukimą, kasdien pripildytą ypatingu dar neragautos arbatos aromatu ir maloniu skoniu!

Jau priimame išankstinius Teabrewer arbatos Advento Kalendorių užsakymus! Paskubėkite, nes jų kiekis ribotas, o pirmieji užsisakiusieji gaus ir skanią dovanėlę.

P.S. Kad elfai spėtų pristatyti Teabrewer arbatos Advento Kalendorius iki gruodžio 1-osios, išankstinius užsakymus priimame TIK iki lapkričio 12 d.!

Rezervuokite Arbatos Advento Kalendorių dabar!


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.