kovas 13, 2024 2 min read

Kai klientai mūsų klausia, kurias priemones patartume naudoti kėbulo apsaugai, ne paslaptis, jog keraminė nanodanga pirmauja mūsų rekomenduojamų priemonių sąraše. Kadangi dabar pats geriausias laikas po žiemos pasirūpinti automobiliu, papasakosime apie šios nanodangos privalumus, veikimo principus ir kodėl ji gali būti geriausia investicija į jūsų automobilį.

Kas yra keraminė nanodanga?

Keraminė nanodanga - tai skystas polimerinis tirpalas, kuris, užteptas ant automobilio išorės, sudaro apsauginį sluoksnį, chemiškai susijungiantį su gamykliniais automobilio dažais. Iš nanodalelių sudarytos danga sukuria neįtikėtinai veiksmingą apsauginį skydą, kuris gali atlaikyti įvairius aplinkos poveikius - nuo UV spindulių ir rūgštaus lietaus iki paukščių išmatų ir kelių druskos.

Keraminės nanodangos privalumai: daugiau nei tik blizgesys

  1. Neprilygstama apsauga: Pagrindinis keraminių dangų privalumas - jų gebėjimas apsaugoti automobilio dažus nuo išblukimo, oksidacijos ir cheminio ėsdinimo. Šis barjeras ne tik prailgina dažų tarnavimo laiką, bet ir ilgai išlaiko jūsų automobilio naują išvaizdą.
  2. Lengvas valymas: Purvas, nešvarumai ir vandens dėmės daug sunkiau prilimpa prie dengto paviršiaus. Todėl automobilio nereikia dažnai plauti.
  3. Blizgesys: Keraminės dangos jūsų automobilio išorei suteikia sodrų blizgesį, sustiprina jo spalvą.
  4. Atsparumas įbrėžimams: Dėl ypatingos dangos formulės ant paviršiaus sukuriamas tvirtas ir tankus 3D matricos struktūros apsauginis sluoksnis, kuris sukuria 9H lygio atsparumą - apsaugo nuo įbrėžimų, druskų, paukščių išmatų, rūgštinio lietaus, UV spindulių ir neatsargių vairuotojų, kurie durelėmis įsiremia į jūsų automobilį:) Kitaip sakant, užtikrinamas toks atsparumas įbrėžimams, kokio negali užtikrinti tradiciniai vaškai ir hermetikai. 

Kaip veikia keraminė nanodanga?

Mikroskopiniu lygmeniu jūsų automobilio dažų paviršius nėra toks lygus, kaip atrodo. Šiuose plika akimi galbūt nematomuose nelygumuose gali kauptis nešvarumai ir drėgmė, kurie laikui bėgant gali pažeisti kėbulą. Kai kėbulas padengiamas keramine nano danga, ji užpildo šias mažytes duobutes ir įtrūkimus, suformuodama lygų hidrofobinį paviršių. Tai reiškia, kad vanduo susikaupia ir nuteka, su savimi pasiimdamas nešvarumus.

Ar verta investuoti?

Atsižvelgiant į keraminių nano dangų ilgaamžiškumą ir apsaugą, jos gali būti puiki investicija bet kuriam automobilių entuziastui arba kiekvienam, kuris nori išsaugoti savo automobilio išvaizdą ir perpardavimo vertę. Nors kaina gali būti didesnė nei tradicinio vaško ar hermetiko, dėl ilgalaikės naudos ir mažesnių priežiūros poreikių -  tai protingas pasirinkimas.

Be to, padengimo kaštai bus mažesni, jei automobilį dengsite patys - garantuojame, kad laikantis instrukcijų, tai nėra sudėtinga :) Tokiems atvejams turime paruošę ne tik išsamias instrukcijas, bet ir keraminių nanodangų rinkinį, kuriame rasite ne tik reikalingas priemones, bet ir nanodangą automobilio stiklams! Pasiūlymas, kurio negalima praleisti! ;)

 


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.