kovas 18, 2024 2 min read

Sveiki, automobilių mylėtojai! 

Kartais klientai baiminasi, kad automobilio padengimas yra lėtas ir sunkus procesas, tačiau norėtume pasidalinti su Jumis keliais patarimais ir savo bei klientų patirtimi, kaip pačiam efektyviai pasidengti automobilį keramine nanodanga. 

Prieš pradedant: norint užtikrinti geriausią keramikinės dangos efektą, atidžiai perskaitykite instrukcijas! Jos yra komplekte, be to, ten pat rasite ir būtinai naudokite naudokite pirštines ir dirbkite gerai vėdinamoje patalpoje! 

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį?

  • Prieš dengimą, automobilis turi būti pilnai paruoštas: kruopščiai nuplautas, nuriebalintas ir nusausintas. Įsitikinkite, kad tarpuose tarp detalių neliko vandens, kuris galėtų liestis su danga padengimo metu.
  • Dengimo metu paviršiaus temperatūra turi būti tarp +5°C ir +25°C.

Kaip padengti automobilį keramine nanodanga?

  • Vienu metu denkite tik dalį kėbulo, pvz. pusę kapoto arba durų - ne didesnį nei 1 m2 plotą. Tai būtina, kad keraminė danga nespėtų pilnai sukietėti ir ją būtų galima lengvai įpoliruoti.
  • Atkreipkite dėmesį, kad dangą reikia įtrinti horizontaliais ir vertikaliais judesiais (tai daroma, norint užpildyti visus mikro tarpelius).
  • Komplekte pateikiame 2 skirtingų spalvų šluostes. Naudokite jas abi ir nepainiokite eiliškumo - t.y. pirmam ir antram nuvalymui naudokite skirtingas šluostes.
  • Jokiu būdu nepalikite nenušluostyto paviršiaus! Nanodanga kietėja reaguodama su oru, todėl dangos perteklių būtina iškart nusausinti mikropluošto šluoste.
  • Po dengimo, šluostes išmeskite. Nanodangos likučiai susikristalizuoja ir gali subraižyti valomus paviršius, todėl šluostes išmetame ir jų neskalbiame.

Ką būtina žinoti?

  • Keraminė nanodanga tinkama naudoti įvairių dažytų paviršių dengimui, todėl stiklo šia priemone dengti negalima!
  • Panaudojimo sritis: automobiliai, motociklai, jachtos
  • Padengus kėbulą, 6 val. paviršius turi būti neliečiamas ir apsaugotas nuo nešvarumų, vandens bei kritulių.
  • Po 24 valandų danga pilnai sutvirtėja ir įgyja atsparumą aplinkai
  • Dėmesio! Dengiant automobilį šia danga, paviršiaus nėra būtina poliruoti!

Kokie atsiliepimai apie keraminę nanodangą?

"Geras produktas. Rekomenduoju. Prieš naudojant gerai nuplaukite ir nusausinkite automobilį. Neturi likti riebalų ant kėbulo, asfalto dalelių." - Jurijus B.

"Labai nuostabi danga, tokio gero efekto net nesitikėjau,rekomendavau draugams ir visi labai patenkinti" - Romas Ž.

"Labai puikus produktas ir mane maloniai nustebino gautas efektas. Už tokią kainą to nesitikėjau, turėdamas patirties su kitų gamintojų parduodamomis nano dangomis. Padengiau ne tik kėbulą, bet ir chromuotus ratlankius. Labai gerai atstumia vandenį ir purvą, lengva plauti, pagyvino dažų spalvą ir suteikė nuostabų žvilgesį. Paviršius tapo labai švelnus. Tikrai rekomenduoju, dabar naudosiu kiekvienais metais." - Gintaras K.

"Supper technologija 😉" - Darius K.

 


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.