balandis 02, 2024 2 min read

Kaip išsirinkti patikimą gertuvę: į ką būtina atkreipti dėmesį?

Visi žinome, kaip svarbu nuolat palaikyti reikiamą skysčių balansą. O jeigu dar norime ir prisidėti prie gamtos išsaugojimo iniciatyvos - pats metas plastikinius vandens buteliukus pakeisti ta vienintele geriausia gertuve. Tačiau šioje vietoje atsiranda dilema, kaip esant tokiai gausybei gertuvių variantų, išsirinkti tinkamiausią?

#1 - Gertuvės paskirtis

Pirmiausia, nuspręskite, kokios Jums reikia gertuvės: paprastos ar termo? Skirtumas tarp jų tas, kad termo gertuvėje galite laikyti ne tik šaltą, bet ir karštą vandenį, todėl galėsite užsiplikyti mėgstamos arbatos ar kavos. Dažniausiai termo gertuvėse yra geresnė šilumos izoliacija, o tai reiškia, kad jose ir šaltas vanduo laikysis žymiai ilgiau. Jeigu Jūsų išsirinkta gertuvė turės vakuumu izoliuotas sieneles – būsite garantuoti, kad Jūsų gėrimas bus karštas ir po kelių valandų.

Vakuuminė termo gertuvė Lifeventure

#2 - Nepraleidžianti vandens

Skysčių nepratekėjimas – antrasis kriterijus, į kurį nereikėtų numoti ranka. Juk visai nesinorėtų gelbėti peršlapusių daiktų kuprinėje ar rankinėje. Tad rinkdamiesi gertuvę, atkreipkite dėmesį į jos kokybę ir sandarumą.

#3 - Tvirtumas

Jeigu ruošiatės keliauti į tolimus žygius kalnuose, labai pravers tritano gertuvės. Tritanas itin atsparus smūgiams, todėl būsite tikri, kad liksite aprūpinti vandeniu, net jei gertuvė netyčia iškristų iš Jūsų rankų.

Tritano gertuvė Lifeventure

#4 - Kokybė, kokybė ir dar kartą kokybė!

Investavę į kokybišką, prieš tai išvardintus kriterijus atitinkančią, gertuvę - būsite tikri, kad ji ilgaamžė, puikiai tarnaus ir joje neliks nemalonių kvapų, būdingų pigiam plastikui. Beje, dažniausiai geros gertuvės gaminamos nenaudojant kenksmingų BPA medžiagų – tam, kad būtų saugoma Jūsų sveikata.

Esame išbandę nemažai populiarių ir sportui skirtų gertuvių, tačiau šiuo metu turime savo mėgstamiausią šią termo gertuvę. Ją naudojame kasdien: namuose, treniruotėse, eidami pasivaikščioti. O keliaudami į tolimesnius žygius pasiimame šią Lifeventure tritano gertuvę. Ji ypač praverčia glotnučiams, o dėl patogaus sugradavimo – visuomet žinosite, kiek vandens išgeriate.


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.