vasaris 05, 2018 1 min read

iPhone X dėklai jau prekyboje!

Skubame pasidalinti džiugiomis naujienomis iPhone X savininkams - iPhone X dėklai ir visi rinkiniai iPhone X tvirtinimui prie dviračio, automobilyje ir bėgimui (ant rankos) jau pas mus!

iPhone X dėklas telefonui Quad Lock

Jeigu dar tik ieškote dėklo savo iPhone X telefonui - tai pats geriausias ir saugiausias dėklas! Išorinė jo dalis pagaminta iš tvirto termoplastinio poliuretano (TPU), o apatinė dalis iš kietojo polikarbonato (PU), todėl telefonas bus apsaugotas nuo smūgių, o išimsite ir įdėsite jį taip pat lengvai ir greitai!

iPhone X dėklo vidus padengtas švelniu mikropluošto sluoksniu, kad nesibraižytų telefono išorė, o savo iPhone X telefoną, neišimdami jo iš dėklo, galėsite krauti su sertifikuotas Qi™ belaidžio įkrovimo prietaisais.

Telefono tvirtinimas aktyviam gyvenimo būdui

Su Quad Lock dėklu, savo iPhone X telefoną lengvai ir greitai pritvirtinsite prie visų Quad Lock laikiklių - dviračiui, motociklui, bėgimui, automobilyje ir ne tik!

Quad Lock laikikliai iPhone X telefonui

Štai visi laikikliai, kuriais galėsite naudotis turėdami Quad Lock dėklą savo iPhone X telefonui:

Laikiklis ant rankos Quad Lock Sports Armband
Visi Quad Lock laikikliai dviračiui
Visi Quad Lock laikikliai motociklui
Laikiklis automobiliui Quad Lock Car Mount
Adapteris trikojui Quad Lock Tripod Adaptor
Laikiklis prie diržo Quad Lock Belt Clip
Laikiklis prie sienos Quad Lock Wall Mount

Quad Lock - tai vienintelė tvirtinimo sistema, leidžianti visiškai integruoti išmanųjį telefoną į aktyvų gyvenimo būdą! Daugiau apie Quad Lock skaitykite čia.


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.