spalis 16, 2018 1 min read

Tobula dovana kavos gurmanui - Coffeebrewer Kavos Advento Kalendorius!

Ar jau jaučiate artėjančių Kalėdų dvasią? Mes TAIP!!! Ir labai džiaugiamės, kad šiais metais galime nustebinti Jus atnaujintu Cofeebrewer Kavos Advento Kalendoriumi, pernai sulaukusiu pripažinimo ir įvertinimo net iš įnoringiausių kavos gurmanų! ☺

Žaismingai iš šventiškai iliustruotoje dėžėje slepiasi 25 Coffeebrewer kavos pakeliai, kurie nuo gruodžio 1-osios iki pat Kalėdų stebins linksmomis istorijomis apie Kalėdų Senelį.

Skirtingai nei pernai, šiais metais kavos gurmanai mėgausis net 12 skirtingų kavų rūšių. Visos jos iš rinktinių geriausių pasaulyje kavos augintojų ūkių. 13 Coffeebrewer kavos pakelių rasite aukščiausios Specialty kokybės kavą, o likusiuose 12 pakelių – organinę Fairtrade kavą. Pažadame, kad kasdien atrasite dar neragautus skonius, pajausite maloniausius aromatus ir atpažinsite netikėtas kavos natas ir poskonius.

Kasdien vis nauja patirtis, praturtinanti kiekvieną gruodžio dieną!

Nustebinkite savo artimuosius, draugus ar verslo partnerius nauja patirtimi mėgaujantis kava iš geriausių pasaulyje kavos augintojų! Kas gali būti geriau už Kalėdų laukimą, pripildytą išskirtinės kavos skoniu ir nepakartojamu aromatu?

Jau priimame išankstinius Coffeebrewer Kavos Advento Kalendorių užsakymus! Paskubėkite, nes Kalendorių kiekis ribotas, o pirmiesiems užsakiusiems pridėsime ir skanią dovanėlę! ☺

P.S. Kad elfai spėtų pristatyti Kalendorius iki gruodžio 1-osios, išankstinius užsakymus priimame tik iki lapkričio 12 d.!

Rezervuokite Kavos Advento Kalendorių dabar!


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.