birželis 12, 2018 2 min read

Tikras stovyklautojas žino, koks svarbus yra tinkamas pasiruošimas!

Paklausinėję patyrusių keliautojų, sudarėme sąrašą reikmenų, kurie ne tik pravers poilsiaujant gamtoje, bet ir sutaupys Jums vietos bagažinėje!

#1 - Kelioninė virtuvė! 

Su tuščiu pilvu ir palapinė greitai nesistato :) 

Todėl tokiais atvejais, kai norisi maistą pasigaminti greitai arba nėra laužo, labai praverčia dujinis degiklis. Svarbu, kad jis būtų ne tik kompaktiškas, bet ir galingas - sutaupysite ne tik dujų, bet ir greičiau mėgausitės maistu, kuris gamtoje, kaip taisyklė, visuomet skanesnis :)

Dujinė sistema MSR WindBurner Personal Stove System

Skani rytinė kava - tai neatsiejama stovyklavimo dalis! :)

Sutaupysite vietos, jei nesiimsite viso kavos indelio - rinkitės vienkartinius Coffeebrewer kavinukus. Užplikius vieną - gaunami 2 puodeliai rūšinės organinės kavos, kurios ir cukrumi pasaldinti tikrai nereikės :)

P.S. O arbatų myletojai nustebs gausiu organinės arbatos rūšių pasirinkimu!

#2 - Miegas!

Gerai išsimiegoję, jausitės ne tik pailsėję, bet ir kupini jėgų žaidimams ir linksmybėms ! 

Pastarųjų metų atradimas: hamakas - pastogė, kurį galima naudoti ne tik saldžiai siestai, bet ir kaip palapinės alternatyvą. Jį pritvirtinti paprasta ir greita, be to būsite apsaugoti nuo lietaus ir įkyrių uodų.

Hamakas pastogė Thermarest

Dar vienas pasiteisinęs kelionių reikmuo - kelioninės pagalvėlės. Jos ne tik kompaktiškos, bet ir pagamintos iš tvirtos, tačiau odos neerzinančios medžiagos. O dvigubas ventilis leis pripūsti ar išleisti orą iš pagalvėlės vos per kelias sekundes!

#3 - Maudynės!

Ko gero, maudynės yra viena laukiamiausių stovyklavimo pramogų! 

Kad sutaupytumėte vietos ir svorio, pasiimkite kelioninį rankšluostį, kuris greitai džiūsta, sugeria daug drėgmės ir prie jo nelimpa smėlis! 

Kelioniniai rankšluosčiai Lifeventure

Dar viena keliautojų gudrybė - silikoniniai skysčių buteliukai, į kuriuos patogiai galite įsipilti šampūno ar dušo želės. Juos labai lengva pripildyti dėl plataus kakliuko ir patogu naudoti (išspausti skystį), nes buteliukas labai minkštas.

#4 - Pasirūpinkite saugumu!

Nepamirškite ne tik kremo nuo saulės, purškiklio nuo uodų ir erkių, bet ir kitų priemonių, jei netyčia susižeistumėte!

Nustebsite, kiek naudingų ir reikalingų dalykų rasite šiose LittleLife pirmosios pagalbos vaistinėlėse, įskaitant, ir žaisminguosius žvaigždučių lipdukus, kuriais savo mažuosius herojus galite apdovanoti už drąsą!:)

LittleLife pirmosios pagalbos vaistinėlės

Tinkamai pasiruošus, belieka tik atsipalaiduoti ir mėgautis poilsiu gamtoje! To Jums ir palinkėsime - malonaus poilsio ir kuo geriausių įspūdžių! :)


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.