gruodis 07, 2017 1 min read

Keramikinė danga automobilio kėbului NANO Shine Coat 9H

Jei Jūsų antroji pusė kartais labiau rūpinasi automobiliu negu Jumis - keramikinė danga automobilio kėbului NANO Shine Coat yra tikras laimėtojas šioje situacijoje. Jūs ne tik padovanosite vieną kokybiškiausių ir geriausių produktų automobilio kėbulo priežiūrai, bet ir laimėsite laiko sau. Skamba neįtikimai?

Pirmiausiai, mūsų klientai vertina šį produktą, nes jis efektyviai apsaugo nuo įbrėžimų, druskų, paukščių išmatų, rūgštinio lietaus, UV spindulių bei neatsargių vairuotojų, kurie durelėmis įsiremia į Jūsų automobilį:)

Nors kažin, ar nuo tokių vairuotojų apsisaugoti įmanoma, tačiau nuo jų padarytos žalos automobiliui - tikrai galima. Padengus kėbulą šia keramikine Nano danga, sukuriama 9H lygio apsauga įbrėžimams, purvui ir kitokiam išoriniam poveikiui.

Jūsų antrajai pusei nebereikės tiek laiko skirti automobilio poliravimui, plovimui ar įbrėžimų šalinimui, nes šios automobilio kėbulo dangos efektyvumas išlieka iki 12 mėnesių, priklausomai nuo oro sąlygų ir plovimų skaičiaus. Daugiau jokių pasiteisinimų apie ilgas eiles plovyklose!:)

Žinoma, teks šiek tiek paplušėti dengiant automobilio kėbulą, bet dėl tokio ilgalaikio ir veiksmingo efekto - tikrai verta. O tuo tarpu Jūs galite šį laiką skirti malonioms SPA procedūroms, mėgstamos knygos skaitymui, o gal prisiminėte filmą, kurį jau seniai norėjote pažiūrėti? Laiminga antroji pusė ir Jūs - ar ne tokia dovana pati geriausia?

P.S. Jei vis dar abejojate, ar tikrai ši dovana patiks, išduosim, kad tai yra vienas geidžiamiausių automobilių entuziastų produktų. Tad jei Jūsų Meilė priklauso šiai kategorijai, garantuojame, kad ši dovana Jam tikrai patiks!

 


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.