vasaris 26, 2018 2 min read

Nors už kelių dienų prasidės kalendorinis pavasarinis, tačiau žiema dar visai nežada trauktis. Todėl dalinamės su Jumis veiksmingais lengvai įgyvendinamais patarimais, kaip nesušalti lauke ir net pasimėgauti buvimu gryname, tiesa, labai šaltame, ore.

Nėra blogo oro, yra tik netinkama apranga

Ne veltui sakoma, kad blogo oro nėra, yra tik netinkama apranga. Geriausia apsirengti keliais sluoksniais, kurie nevaržytų judesių ir leistų cirkuliuoti orui. Pavyzdžiui, tai galėtų būti apatiniai termo rūbai ir įprastiniai viršutiniai drabužiai.  Be to, eidami į lauką, nepamirškite ir šiltų kumštinių pirštinių bei kepurės.

Pasirūpinkite veido apsauga

Mylėkite artimąjį, bet savo veidą dar labiau! J Jei Jūsų oda jautri, būtinai prieš eidami į lauką patepkite veido odą riebiu kremu. Rekomenduojame įsigyti specialiai žiemai pritaikytą kremą, kurį galėsite naudoti ne tik Jūs, bet ir vaikai.

Pasirinkite tinkamą avalynę

Tinkama sausa avalynė atsipirks su kaupu, kai nereikės stovėti vaistinėje eilėse laukiant vaistų nuo peršalimo, kuriuos gripo sezono metu šluoja nuo lentynų. Drėgnos kojos sušala nepalyginamai greičiau, todėl, jei batai greitai peršlampa, impregnuokite juos rimtomis priemonėmis! Tai reiškia, kad nešvaistykite laiko ir pinigų aerozoliams, kurie veikia iki pirmų snaigių nukritimo ant batų. Rinkitės batų impregnantus, kurie įsigeria į batus ir suteikia hidrofobinį poveikį, t. y., atstumia vandenį, purvą ar druskas. Jei esate praktiškas ir ekonomiškas žmogus, suprasite, kiek sutaupote laiko, pinigų ir savo pastangų, kai vieno avalynės impregnavimo tokia nano danga užtenka visam sezonui! Išbandėme ir drąsiai rekomenduojame šią nano dangą avalynei.

Geriausiai sušildys skani arbata

Skysčiai, skysčiai, skysčiai! Juos rekomenduojame gerti ne tik vasarą, bet ir žiemą. Tiesa, veiksmingiau tokiu šaltu oru gerti šiltas arbatas. Jei su Jumis didelė smagi kompanija, tuomet didelis termosas labai gelbsti. Tačiau, jei esate vienas ar keliese, patogiausia neštis termo puodelį, kuris ilgai išlaiko karštį ir tarnauja ne tik kaip termosas, bet ir gertuvė.

Visuomet sakome, kad, esant galimybei, reikia investuoti į kokybiškus daiktus, kurie tarnautų Jums, o ne atvirkščiai. Todėl ir šiuo atveju, rekomenduojame išbandyti Lifeventure termo puodelius, kurie išlaiko karštį iki 4 val., nepraleidžia skysčio ir juos lengva plauti. O naudoti galite ne tik lauke, bet ir kaip gertuvę darbe, sportuojant ar keliaujant.

Jei nemėgstate valyti mašinos rytais, nes po to būna labai šalta, tai toks termo puodelis su mėgstama rytine arbata ar kava – geriausias sprendimas ne tik sušilti (tiksliau “atšilti”), bet ir važiuojant į darbą pasimėgauti skaniausia arbata ar kava:). Be to, kaip tūlas suvalkietis pasakytų: “Ir pigiau nei degalinėj”:D

Kelioninė Kava coffeebrewer ir termo puodelis Lifeventure

Prie termo puodelių labai deri kelioninės Coffeebrewer kavos ir Teabrewer arbatos. Sėkmingai naudojame jas visose kelionėse, pasivaikščiojimų metu ar tiesiog vežamės kaip dovanėlę į svečius, nes šios inovatyvios kavos ir arbatos visuomet nustebina tuos, kurie dar jų neišbandė. O tie laimingieji ragavusieji, visada laukia mūsų svečiuose su skaniosimis dovanėlėmis:)

Beje, tęsiant temą apie apsaugą nuo šalčio, Teabrewer organinė arbata su imbieru ir citrina yra toji, kuri sušildys nuo galvos iki kojų pirštų galiukų. Jei norite egzotiškesnio skonio – paragaukite arbatos su ciberžole, prieskoniukais ir vaisių gabaliukais – arbatėlė maloniai sušildys net išrankiausio gurmano gomurį:)

P.S. Jei Jūsų vaikas ne itin mėgsta gerti arbatas – išbandykite vaisines Teabrewer arbatas. Dar nebuvo nė vieno, kuris atsispirtų tikrų vaisių ir uogų pagundai.

Labai pasiilgome pavasario, bet laukti žymiai lengviau, kai galima šiltai ir drąsiai pasimėgauti žiemos teikiamais malonumais: čiuožimu rogutėmis, pasivaikščiojimais parke, sniego karais ir daugybę kitų tik šiam sezonui būdingų pramogų:)

Linkime ir Jums nesušalti, Mielieji!


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.