balandis 04, 2017 3 min read

Quad Lock tvirtinimo sistema

Quad Lock® - vienintelė tvirtinimo sistema, leidžianti visiškai integruoti išmanųjį telefoną į aktyvų gyvenimo būdą. Dėl patentuotos užrakto sistemos telefonas saugiai pritvirtinamas prie dviračio ar ant motociklo - važiuojant, ant rankos - bėgiojant ar automobilyje - vairuojant. Todėl, naudojant Quad Lock®, žymiai saugiau ir nepalyginamai patogiau naudotis įvairiomis sporto, fitneso ar navigacijos mobiliosiomis programėlėmis.

 

Telefono dėklai - itin patvarūs ir atsparūs smūgiams

Quad Lock sistemą sudaro specialūs Quad Lock telefonų dėklai ir įvairūs Quad Lock laikikliai, tvirtinami ant dviračio, automobilio ar plokščio paviršiaus. Jie yra tvirtos ir kokybiškos struktūros, nepriekaištingai veikia, minimalistinis dizainas atrodo stilingai, tad neapkrauna telefono ir netrukdo naudotis jo funkcijomis.

Lanksti sistemos išorė leidžia lengvai ir greitai dėklą uždėti bei nuimti. Quad Lock turi patentuotą dvigubo užrakto sistemą, kuri yra ir saugi, ir patikima.

Dėklai telefonui Quad Lock

 

Lengvai ir greitai pritvirtinkite telefoną prie dviračio

Viskas labai paprasta: paspaudžiate, pasukate ir keliaujate. Aiškus spragtelėjimo garsas leidžia suprasti, kad jūsų telefonas yra saugiai pritvirtintas, tad galite drąsiai leistis į kelionę! Su jokia kita tvirtinimo sistema nepritvirtinsite ir nenuimsite savo išmaniojo telefono taip greitai, kaip tai padarysite su Quad Lock. Negaiškite laiko su plastikiniais arba didelių gabaritų dėklais!

Su Quad Lock sistema pritvirtinę telefoną ant dviračio, išmaniajame telefone naudodami tam skirtas išmaniąsias programėles (pavyzdžiui, Strava, Endomondo, Garmin, Roadbike ir kt.), galėsite stebėti savo rezultatus, maršrutą, matyti žinutes, pranešimus ar atsiliepti į skambučius, nes telefonas visuomet bus matomoje vietoje ir lengvai pasiekiamas.

Su Quad Lock savo telefoną pritvirtinsite vos per kelias sekundes: tiesiog paspauskite, pasukite ir Jūs pasiruošęs kelionei!

Quad lock telefono laikiklis dviračiui

 

Bėgimui - patogus telefono tvirtinimas ant rankos

Jums nebereikia talpinti savo telefono į nepatogius plastikinius dėklus ir krepšelius, nes su Quad Lock® Sports Armband vos vienu pasukimu saugiai pritvirtinsite savo telefoną prie rankos. Nebesiteisinkite dėl praleistų skambučių ar neatsakytų žinučių - nuo šiol Jūs visuomet pasiekiamas!

Ko gero didžiausią komfortą suteikia tai, jog su šiuo laikikliu kontaktas tarp telefono ir rankos yra minimalus - taip užtikrinama oro cirkuliacija ir ženkliai sumažinamas prakaitavimas!

Telefono laikiklis Quad Lock® Sports Armband pagamintas iš patogios nailono likros medžiagos, todėl tiks ir mažos, ir didelės apimties rankoms, kurių storis yra 17 - 38cm.

Pamirškite nepatogius plastikinius dėklus ir ilgą žaidimą bandant ištraukti telefoną - su Quad Lock telefoną lengvai nuimsite vos vienu pasukimu!

Smagiausia dalis - niekada nepraleisite gražaus vaizdo - norėdami stabtelti ir padaryti nuotrauką savo telefonu, galėsite jį greitai nuimti nuo laikiklio vos vienu pasukimu:)

Telefono dėklas ant rankos bėgimui sportui

 

Telefono tvirtinimas prie motociklo rėmo

Quad Lock sistema išsiskiria patentuotu dvigubo užrakinimo mechanizmu, kuris saugiai pritvirtina Jūsų telefoną ant motociklo, todėl jis nenukris, kad ir kokiomis sąlygomis važiuotumėte!

Quad Lock telefono laikiklis motociklui leidžia Jums pritvirtinti savo telefoną patogioje ir matomoje vietoje. Laikiklį galima pasukti, o dėl papildomo patogumo rinkinyje rasite prailginimo rankenėlę. Saugiai pritvirtinę telefoną ant motociklo, galėsite patogiai naudotis telefone esančia navigacija ir būsite lengvai pasiekiamas - visuomet matysite skambučius ir pranešimus.

Quad Lock telefono laikiklis motociklui

Quad Lock Motorcycle Mount laikiklis motociklui turi įvairias tvirtinimo galimybės - tinkamas 22 mm, 25 mm, 28 mm ir 32 mm storio rėmams, turi prailginimo rankenėlę patogesniam sumontavimui.

Norintiems pritvirtinti telefoną ant motorolerio ar motociklo veidrodėlio kojelės labiau tiktų Quad Lock Mirror Mount - aerodinamiško dizaino laikiklis mažas, tačiau itin tvirtas, todėl galėsite tvirtai suveržti laikiklį prie veidrodėlio kojelės ir pasukti jį norimu kampu. Telefono tvirtinimas prie veidrodėlio tinkamas 10 mm, 12 mm, 14 mm ir 16 mm storio rėmams ir veidrodėlio kojelėms

 

Pritvirtinkite telefoną ant trikojo - fotografavimui ir filmavimui

Šiuolaikiniai telefonai dažnai atstoja rimtus fotoaparatus - ypač kasdienėms reikmėms, kai telefoną galime lengvai pasiekti ir greitai įamžinti akimirką. Nenuostabu, jog telefonus naudojame ir daugiau stabilumo reikalaujančioms nuotraukoms, norėdami užfiksuoti telefoną filmavimo metu, o taip pat fotografuoti esant mažam apšvietimui! Čia labai gelbsti įvairūs trikojai, leidžiantys užfiksuoti telefoną. Ką jau kalbėti apie time-lapse nuotraukas, ar fotografavimą naudojant priartinimo funkciją.

Naudodami adapterį trikojui Quad Lock Tripod Adaptor galėsite lengvai ir greitai pritvirtinti savo išmanųjį telefoną ant bet kokio trikojo! Adapteris itin saugus ir tinka naudoti su visais Quad Lock dėklais telefonui

Telefono tvirtinimas trikojui Quad Lock tripod adaptor

Sužinokite daugiau apie Quad Lock telefono dėklus ir tvirtinimus!


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.