spalis 06, 2021 1 min read

Labai džiaugiamės, kad jau galite rezervuoti visų kavos ir arbatos mėgėjų pamiltus ir labai lauktus Advento Kalendorius! Ir šiais metais, Mielieji, Jums turime nuostabiai skanias naujienas - Naujuosius Espresso irDecaf & Organic Kavos Advento Kalendorius bei atnaujintą dar įdomesnį ir skanesnį  Arbatos Advento Kalendorių!

Šie Advento Kalendoriai - tai profesionalių baristų žinių ir geriausių pasaulyje rūšinės kavos ir organinės arbatos augintojų darbo rezultatas. Tam, kad išskirtinės kokybės ir skonio mėgėjai galėtų mėgautis ta tobula akimirka su skanios kavos ar arbatos puodeliu, kad ir kur bebūtų...

Per kelis praėjusius metus pastebėjome, kad pirmiausiai dauguma klientų šiuos Advento Kalendorius dovanodavo artimiesiems, o sulaukę nuoširdžių padėkų už tokią išskirtinę ir apgalvotą dovaną, kitais metais užsisakydavo ne tik kitiems, bet ir sau. Tikriausiai dėl to, kad tai tobula dovana net ir išrankiausiems gurmanams!

Nuoširdžiai prisipažinsime, jog kasmet ir patys nekantraujame sulaukti gruodžio 1-osios, kai pradedame savo kelionę po dar neragautų skonių oazę. Ir labai džiaugiamės, kad šia kelione galime pasidalinti ir su Jumis, Mielieji!

 

Jei galėtume supakuoti Kalėdų laukimo dvasią, tai jinai neabejotinai būtų šiuose Advento Kalendoriuose :)

Skubėkite užsisakyti, nes išankstinė Advento Kalendorių rezervacija baigsis 2021 m. Lapkričio 15 dieną, 23:59 val.!

 


Palikite komentarą

Prieš publikavimą, komentarai bus peržiūrėti.